Amber helpt Linda.
Amber helpt Linda. Foto: Ad Vos

Amber doneert bingo-opbrengst aan Linda Foundation

Algemeen

NIEUWEGEIN • Amber de Bie uit heeft met een bingo bij de ouderenbond van Nieuwegein en Vianen geld ingezameld voor de Linda Foundation. De totaalopbrengst was ruim 190 euro. 

Amber uit Nieuwegein is, net als vorig jaar, één van de finalisten voor de missverkiezing Miss Teen Of Utrecht 2023. Onderdeel van die verkiezing is dat elke kandidaat zich inzet voor een goed doel. Amber heeft de Linda Foundation gekozen: een organisatie die zich inzet voor kinderen in Nederland die in armoede leven. Om hiervoor geld in te zamelen heeft zij de KBO-afdeling Nieuwegein/Vianen benaderd om tijdens de maandelijkse bingo aandacht te vragen voor dit goede doel. Met vaste hand heeft zij dinsdag de balletjes in de bingo-molen aan het rollen gebracht in Buurtplein-Zuid.

Extra geld

De aanwezigen doneerden een euro per gekocht bingoplankje aan de Linda Foundation. Ook was er nog een aparte bingokaart die extra geld opleverde. Als dank kregen alle gasten nog een klein gesponsord presentje mee naar huis. Het personeel van Buurtplein-Zuid heeft toegezegd een weekopbrengst van de fooienpot te doneren.

Linda

LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met donateurs willen ze positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.