RMN zet helden in het zonnetje tijdens nationale Week van de Afvalhelden

nieuwegein • De landelijke Week van de Afvalhelden is dit jaar van 6 tot en met 12 maart. Dit is dé week waarin medewerkers uit de afvalbranche centraal staan en we hun extra in het zonnetje zetten. De helden van Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) zorgen elke dag weer voor een aangenaam straatbeeld. Deze mannen en vrouwen zijn onmisbaar en verdienen onze waardering. De Week van de Afvalhelden is een initiatief van verschillende brancheorganisaties die over afval, reiniging, transport en verwerking gaan. RMN sluit zich uiteraard ook weer aan bij dit initiatief.

RMN is trots

RMN is trots op haar medewerkers en zet hen tijdens deze week in het zonnetje. Onze helden krijgen in deze week een leuke attentie uitgereikt en op iedere locatie staat vers fruit. Wethouders lopen deze week met een aantal van onze helden mee. Voor hen is dit een mooie gelegenheid om te zien op welke manier onze RMN-helden hun werk uitvoeren en wat daar bij komt kijken.

Blijk van waardering

Onze RMN helden zorgen er dagelijks voor dat uw wijk er netjes en opgeruimd uitziet. Uw blijk van waardering wordt enorm gewaardeerd. Een opgestoken duim of een kort praatje met één van onze medewerkers is al genoeg. Ook een digitale opsteker waarderen onze medewerkers enorm. Dus bent u tevreden over de werkzaamheden van onze helden? Laat dan een leuk bericht achter op onze social media kanalen.

Maak een badge

Ook kinderen mogen hun helden in het zonnetje zetten. Download op de website van RMN de ‘Ik ben een held’-badge. Deze zelf geplakte badge kunnen de kinderen aan onze medewerkers geven. Zo krijgen RMN medewerkers een verrassing tijdens hun werkzaamheden in uw wijk.

Missie

RMN is voor de deelnemende gemeenten de vanzelfsprekende samenwerkingspartij als het gaat over inzameling van grondstoffen en restafval en een schone, hele en veilige buitenruimte. Wij zijn de afval- en grondstoffenexpert, opereren zelfbewust en dragen actief bij aan circulaire doelen en duurzaamheidsdoelen.

Visie

Een duurzame en mooie leefwereld. Dat willen we allemaal. De rijksoverheid stuurt hier ook op met het doel dat Nederland in 2050 volledig circulair is. RMN vervult in de regio daarin een actieve rol. Wij zijn een maatschappelijke en innovatieve onderneming die op vooruitstrevende wijze afval en grondstoffen inzamelt. ook zetten wij ons in voor een veilige buitenruimte.