Bijeenkomst over onderhoud groen

nieuwegein • Wijkplatform Zuilenstein, Huis de Geer en Blokhoeve (ZHGB) organiseert op dinsdag 20 juni om 19.30 uur een bijeenkomst in de Componist. Op die avond zal Theo Kleijer (directievoerder openbare werken van de gemeente Nieuwegein) een voordracht geven over het onderhoud van het openbare groen in die wijken. Belangstellenden zijn welkom.

Tijdens de bijeenkomst wordt daarnaast het wel en wee van de eerdergenoemde wijken besproken met de bewoners. Na de voordracht zullen de nieuwe ontwikkelingen in de wijken worden besproken en kunnen aan de vertegenwoordigers van gemeente en woningbouwverenigingen vragen worden gesteld. 

Daarnaast zal de nieuwe website van het Wijkplatform worden gelanceerd. Alle nieuws over de wijken kan op die website worden gevolgd. De website bevat belangrijke thema's, informatie over wonen en leefomgeving, kunst en cultuur, vrije tijd en de geschiedenis van de wijken. 

Neem voor meer informatie contact op met Jos Caarls, secretaris van het wijkplatform, via het telefoonnummer 0615471802.