• Het erepodium voor de meisjes onder de 8 jaar van Skiteam Nieuwegein.
• Het erepodium voor de meisjes onder de 8 jaar van Skiteam Nieuwegein. Foto: Skiteam Nieuwegein

Weer bekers voor Skiteam Nieuwegein

Sport

HUIZEN • De laatste puntenwedstrijd van het ski-wedstrijdseizoen vond zaterdag plaats op skibaan Wolfskamer Wintersport in Huizen. Skiteam Nieuwegein viel weer in de prijzen.

Bij de meisjes onder de 8 jaar was het hele erepodium voor Skiteam Nieuwegein. Fien Reijmers uit Vlist won goud, Puck van Grootheest uit IJsselstein zilver en Esmee de Jong uit Nieuwegein behaalde de bronzen beker.

Bij de jongens onder de 8 jaar gin het zilver naar Bram Meije uit Nieuwegein. In de categorie onder de 12 jaar wist Skiteam Nieuwegein twee keer de bronzen beker te winnen. Dit dankzij Jacky Verweij en Bram Delen uit Houten met het behalen van de derde plek.

De laatste gewonnen beker was voor Indy van Zijl uit Harmelen die de eerste prijs in de categorie U18/U21/SEN mee naar huis mocht nemen.

Skiteam Nieuwegein kijkt uit naar volgende week waar de Nederlandse Kampioenschappen zullen worden geskied op de thuisbaan. Toegang en extra winterse activiteiten zijn gratis voor bezoekers. Het skiteam hoopt op veel aanmoediging vanuit het publiek.