• JSV1 viert zege na winst op DVSU1.
• JSV1 viert zege na winst op DVSU1. Foto: Aangeleverd

JSV viert overwinning op DSVU

Sport 251 keer gelezen

LUNETTEN/UTRECHT • De wedstrijd tussen JSV1 en DVSU1 van afgelopen zaterdag in Lunetten leverde een overwinning op voor JSV. De 3e klasse-wedstrijd eindigde in 1-2.

JSV kwam vol goede moed naar Lunetten. DVSU staat onderaan, maar toch ook weer niet heel ver van JSV vandaan. Wel hadden ze vorige week twee rode kaarten moeten verwerken en dus stond er een tweede keeper en een andere speler in de basis. 

Vanaf het begin zette JSV druk en al vrij snel volgden de eerste kansen. Helaas hadden Amin Darghal en Anass Channouf het vizier nog niet op scherp staan want ze kregen beide twee dotten van kansen. Merouan Ezzarouali zette hen keer op keer vrij voor de goal maar het gaf nog geen doelpunten. Het duurde tot de dertigste minuut om te scoren. Darghal krijgt de bal van de rechterflank voor en neemt hem goed op de pantoffel: 0-1. Nog geen vijf minuten later speelt Ezzarouali zich prima vrij op rechts en geeft een mooie crossbal voor de voeten van Channouf die dit keer niet kan missen. Het eindigt voor de rust in 0-2.

In de kleedkamer van JSV wordt benadrukt hoe belangrijk de eerste tien minuten na de rust zijn. “Voorkom de aansluitingstreffer en blijf het spel spelen dat je speelt”. Die boodschap nemen de spelers mee naar het veld en scoren doet DVSU dan ook niet in die eerste tien minuten na rust. Coach Rick Testa La Muta van JSV had alleen ook even aan moeten geven dat hij helemaal niet wilde dat DVSU zou scoren. Want waar JSV het nalaat om die derde goal te scoren gaat een voorzet bij DVSU over iedereen heen behalve bij Lorenzo Lissandro, en die haalt hard uit. Zo wordt het 1-2 en zo maakt JSV het toch weer spannend voor zichzelf.

Maar de mannen van JSV houden dit keer stand. JSV domineerde en bepaalde het spel. Komend weekend volgt de laatste wedstrijd, thuis tegen PVCV. Een belangrijke wedstrijd, want winst geeft een goede uitgangspositie voor na de winterstop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Afbeelding
Tot vier jaar cel geëist tegen vermeende drugsdealers en brandstichters Nieuws 18 uur geleden
• De ooievaars op het nest in Park Oudegein.
De lente komt eraan: twee ooievaars op het nest in Park Oudegein Nieuws 28 feb, 15:56
• Twee op de drie samengestelde gezinnen vallen binnen enkele jaren weer uit elkaar.
(Stief)ouders opgelet: nieuw initiatief voor samengestelde gezinnen van start in Nieuwegein Nieuws 28 feb, 15:21
• De toekomstige opvanglocatie voor vluchtelingen aan de Newtonbaan in Nieuwegein.
VVD: toekomstig azc in Nieuwegein moet opvang bieden aan LHBTIQ+'ers Nieuws 28 feb, 14:37
Afbeelding
Politie Nieuwegein zoekt eigenaar van gestolen gouden ketting Nieuws 28 feb, 10:24
• Op een pleintje aan de Ringwade trof de politie het afgestoken vuurwerk aan.
Grote hoeveelheid vuurwerk afgestoken naast gevangenis in Nieuwegein 112 28 feb, 09:20
• Boekenweek 2024 in De tweede verdieping.
Boekenweek in De tweede verdieping: alles over familie Nieuws 27 feb, 12:44
• Anesthesioloog Harold Nijhuis laat de nieuwe neurostimulator zien op de plaats waar deze geïmplanteerd wordt bij het bekken.
St. Antonius Ziekenhuis plaatst nieuwste neurostimulator: 'Langer vrij van pijn' Nieuws 26 feb, 14:48