Online adverteren
Haalt u het maximale uit uw advertenties? U bereikt tot wel 350.000 huishoudens met een advertentie in de papieren krant van Het Kontakt. Op deze manier ziet een grote groep – mogelijke – klanten uw advertentie voorbijkomen. Tegelijkertijd mist een deel van de lezers van Het Kontakt uw aanbieding of promotie: de online lezers. Elke maand bekijken zij ruim 1,1 miljoen pagina’s op de websites van onze edities. En op die pagina’s kunt u adverteren.

Manieren van online adverteren
Eén manier om online te adverteren is met een speciale banner voor online gebruik. Daarmee kunnen lezers gelijk doorklikken naar bijvoorbeeld uw website. Daarnaast helpen we bij Het Kontakt ook met andere online adverteermogelijkheden; denk aan social media of advertorials. Onze media-adviseurs kennen het lokale en regionale medialandschap op hun duimpje. Zij kijken en denken mee met onze adverteerders; waar kunnen we nog meer bereik halen voor uw bedrijf?

Nog meer mogelijkheden
Met online adverteren is er meer mogelijk dan alleen het vergroten van het bereik. Met één druk op de knop worden de krantlezers doorverwezen naar uw website, een aanmeldformulier voor een evenement of naar uw contactgegevens. Uw advertentie zorgt nu direct voor actie; informatie opvragen, een afspraak maken of een aankoop doen.