<p>De politie heeft een groot stuk van de omgeving afgezet voor onderzoek.</p>

De politie heeft een groot stuk van de omgeving afgezet voor onderzoek.

Foto: Stockfoto (123RF.com)

31-jarige man uit Nieuwegein aangehouden voor dodelijk steekincident in Den Bosch

  •   keer gelezen   112

DEN BOSCH/NIEUWEGEIN • De politie heeft een 31-jarige man uit Nieuwegein aangehouden voor een steekincident dat woensdagochtend plaatsvond aan het Ploosche Hof in Den Bosch. Een 34-jarige vrouw uit Utrecht is hierbij om het leven gekomen.  


Het incident gebeurde rond 09.45 uur. De politie hield in de buurt van het incident de 31-jarige man uit Nieuwegein aan. Meerdere hulpdiensten en ook een traumahelikopter werden opgeroepen. Kort na het incident overleed het slachtoffer ter plaatse.  

Relationele sfeer

De politie heeft een groot stuk van de omgeving afgezet voor onderzoek. Ter plekke wordt gesproken met getuigen en zoveel mogelijk bewijs verzameld. Er is onder andere een mes in beslag genomen waarvan vermoed wordt dat het het wapen is waarmee de vrouw gestoken is.

Ook wordt gemeld dat er een sterk het vermoeden is dat het om een conflict in de relationele sfeer gaat.

Kinderwagen

De vrouw liep met een kinderwagen over straat toen zij door de man werd aangevallen. Nadat de man haar stak, werd hij door omstanders vastgehouden tot de politie er was. Zij hebben de man meteen aangehouden.

Meerdere hulpdiensten en ook een traumahelikopter werden opgeroepen na de steekpartij waarbij de vrouw volgens een getuige meerdere keren is gestoken. Toen de hulpdiensten arriveerden, leefde de vrouw nog. Zij bezweek later aan haar verwondingen. Het kindje is voor zover bekend ongedeerd gebleven.

Keukenmes

Op de plaats van het incident is een keukenmes gevonden. Het gaat vermoedelijk om het wapen waarmee de vrouw is gestoken. De politie heeft het in beslag genomen.

Bron: Tubantia 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten