• Kom eten en spelen bij Happy Italy in Nieuwegein.
• Kom eten en spelen bij Happy Italy in Nieuwegein. Foto: Aangeleverd
ADVERTORIAL

Eten en spelen bij Happy Italy

Zakelijk 590 keer gelezen


NIEUWEGEIN • Leuk nieuws voor de jongste gasten van Happy Italy. Het speeltoestel op de eerste verdieping van het restaurant is nu uitgebreid naar een complete indoor playzone. Na het eten van hun favoriete pizza of pasta kunnen kinderen zich extra lekker uitleven, terwijl de rest van het gezin ontspannen natafelt.

Vernieuwde indoor playzone
Dat uit eten gaan met kleine kinderen een uitdaging kan zijn, snappen ze bij Happy Italy heel goed. Staat er voor iedereen iets lekkers op het menu? En hoe vermaak je de kinderen als ze zijn uitgegeten? Het familierestaurant heeft dan ook alles om kinderen én hun ouders blij te maken.

Van een uitgebreide menukaart vol betaalbare gerechten en een kindermenu tot leuke speelmogelijkheden in het restaurant. En die indoor playzone heeft Happy Italy in Nieuwegein nu dus verder uitgebreid met meer speelmogelijkheden én een leuke ballenbak.

Gratis Happy Kids Menu
Om deze uitbreiding te vieren hebben ze in Nieuwegein tijdelijk een leuke actie. Van 22 december t/m 7 januari krijg je per tafel bij bestelling van een hoofdgerecht in het restaurant een Happy Kids Menu t.w.v. 9,95 euro helemaal gratis. Dit lekkere kindermenu bevat een kinderpizza of pasta, een kinderijsje in een ijsbeker die je mee naar huis mag nemen én een grote kleurplaat met kleurtjes waarmee ze zich al aan tafel kunnen vermaken.

Ook voor iets oudere kinderen zijn er voldoende redenen om naar Happy Italy te gaan. Van de instagrammable sweet pizza’s Salted Caramel en Candy Crush met smarties en glittertopping tot de populaire bubble tea. Ben je tijdens de kerstvakantie op zoek naar een origineel uitje? Spring dan snel in de auto naar Happy Italy voor een lekkere lunch of familiediner. Ook leuk te combineren met een dagje shoppen, de bioscoop of als gezellige break tijdens een druilerige vakantiedag.

Kinderfeestjes
Tot slot heeft Happy Italy het antwoord op nóg zo’n uitdaging waar veel ouders mee struggelen: kinderfeestjes. Met een leuk programma maken ze, al vanaf 7,25 euro per kind, van iedere kinderverjaardag een échte happy birthday. Onder begeleiding van een pizzachef maken de kinderen hun eigen pizza’s en kunnen tussendoor lekker spelen in de ballenbak. Het feestje wordt lekker afgesloten met sweet pizza’s om samen te delen. Je reserveert een kinderfeestje bij Happy Italy Nieuwegein eenvoudig via de site.

Happy Italy Nieuwegein (in het Foodcourt langs de A27) is dinsdag t/m vrijdag geopend van 16:00 - 22:00 uur en zaterdag en zondag van 12:00 - 22:00 uur. Kijk voor meer informatie en de geldende actievoorwaarden op happyitaly.nl/locaties/nieuwegein.

Happy Italy
Arsenaaldok 5
3433KK Nieuwegein
T: 030-2080818
I: www.happyitaly.nl/locaties/nieuwegein

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Nieuwegein Diamonds.
Internationaal softbaltoernooi bij Nieuwegein Diamonds Nieuws 17 mei, 15:57
• Foto ter illustratie.
Burgemeester Nieuwegein over zwerfafval: 'Geen 1000 euro boete voor boterhamzakje, maar educatie' Nieuws 17 mei, 14:30
• Fête Magnifique van Circus Snor.
Circus Snor komt naar Nieuwegein met 'onvergetelijke circuservaring' Nieuws 17 mei, 12:31
• Place du Tetre in Parijs.
Proef de Franse cultuur tijdens Vive la France in Fort Jutphaas Nieuws 17 mei, 12:27
• Wheels4Freedom.
Sponsorrit Motorclub Nieuwegein: opbrengst naar Wheels4freedom Nieuws 17 mei, 12:11
• Creatieve oplossing om het hoofd droog te houden tijdens de Avondvierdaagse in Nieuwegein (2024).
Poncho's, paraplu's en pret: dit was de Avondvierdaagse in Nieuwegein FOTOREPORTAGE VIDEO 17 mei, 10:22
• Kraan takelt auto uit hek op de Zuiderstedeweg.
Ongeval op Zuiderstedeweg: auto rijdt door hek 112 17 mei, 09:19
• De Sint zet dit jaar voet aan wal in Vianen.
Landelijke intocht Sinterklaas dit jaar in Vianen: 'Trots dat we hem in Vijfheerenlanden mogen ontvangen' Nieuws 16 mei, 12:24