<p>Jonge kinderen worden uitgedaagd om allerlei leuke, spannende en leerzame activiteiten in de natuur te doen.&nbsp;</p>

Jonge kinderen worden uitgedaagd om allerlei leuke, spannende en leerzame activiteiten in de natuur te doen. 

(Foto: Groen doet goed)

Op avontuur in de zomervakantie

  •   keer gelezen

NIEUWEGEIN - Met de Zomer Natuur Challenge kunnen kinderen in de provincie Utrecht in de zomervakantie op avontuur. Tussen 19 juli en 29 augustus wordt iedere week een online-filmpje gelanceerd met een gloednieuwe challenge voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. 


Zo worden de kinderen uitgedaagd om allerlei leuke, spannende en leerzame activiteiten in de natuur te doen. Dit kan zelfstandig op een groene plek in de eigen buurt, bijvoorbeeld in de tuin, het bos of het park om de hoek. Jonge kinderen kunnen samen met hun ouders of de kinderopvang meedoen. Buitenspeelplezier gegarandeerd. 

Info en aanmelden

Meer informatie staat op www.zomernatuurchallenge.nl. Daar kunnen kinderen, ouders en kinderopvang zich aanmelden om de challenge iedere week automatisch in de mailbox te ontvangen. Ook worden de challenges in de zomervakantie wekelijks op de website geplaatst. Kinderen en ouders kunnen ook foto’s delen. De Zomer Natuur Challenge is een initiatief van het programma Groen doet goed. 

Meer naar buiten

Het doel van Groen doet goed is dat kinderen tussen de 4 en 12 jaar in de provincie Utrecht meer naar buiten gaan. Spelen in de natuur is leuk en gezond. Door buiten te spelen in een natuurlijke omgeving kunnen kinderen hun energie kwijt, hebben ze plezier en komen ze tot rust. Daarnaast is buitenspelen in de natuur erg leerzaam en leuk. 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier