• Happy Italy op locatie Nieuwegein.
• Happy Italy op locatie Nieuwegein. Foto: Aangeleverd
ADVERTORIAL

Happy Italy Nieuwegein trakteert: 2e pizza gratis

Zakelijk 311 keer gelezen

NIEUWEGEIN • Deze zomer heeft Happy Italy feestelijk de deuren geopend van een nieuw familierestaurant in het Foodcourt in Nieuwegein. Een gezellige plek waar je terecht kunt voor grote pizza’s en verse pasta’s tegen een hele betaalbare prijs. In de decembermaand pakt Happy Italy nu opnieuw groots uit met een smakelijke actie: 2e pizza gratis.  

In de periode van 5 t/m 21 december trakteert Happy Italy in Nieuwegein iedere dinsdag, woensdag en donderdag op een tweede pizza gratis voor alle gasten die komen eten in het restaurant. Met ruim 30 pizza’s op de menukaart valt er daarbij genoeg te kiezen. Van een klassieke Margherita tot een luxe Pizza Carpaccio.

Tijdelijke specials
Dat is niet de enige goede reden om naar Happy Italy te rijden. Buiten de kaart om zijn er in de decembermaand namelijk veel lekkere specials, zoals de risotto en pizza Tartufo met truffel en een warme mini Appel Pie Pizza. Ook de Nacho Pizza is tijdelijk toegevoegd aan het assortiment, rijkelijk belegd met Mexicaanse tomatensaus, guacamole, cheddarsaus, zure room en knapperige tortillachips.

Afhalen of thuisbezorgen
Voor degene die liever thuis genieten van pizza of pasta, is ook afhalen mogelijk bij Happy Italy Nieuwegein. Dankzij de centrale ligging aan de A27, is het restaurant dé plek om langs te rijden op weg naar huis. Met de take aways deals profiteer je daarbij van scherpe aanbiedingen, zoals een pizza of pasta vanaf 6,95 euro. Sinds kort is het ook mogelijk om jouw favoriete gerechten van Happy Italy thuis te laten bezorgen met de Delivery service. 

Happy Holidays 
Met kwalitatief goed eten voor een lage prijs, maakt Happy Italy uit eten gaan beschikbaar voor een breed publiek. Extra prettig tijdens de toch al dure decembermaand. Voor gezinnen met jonge kinderen is Happy Italy ideaal vanwege het leuke kindermenu en de speelmogelijkheden in het restaurant. En kom je langs met een grote groep, zoals de hele familie of je collega’s, ook dat is geen probleem. 

Ook een tweede gratis pizza ontvangen? Kom dan gezellig langs bij Happy Italy in Nieuwegein. De actie geldt op dinsdag t/m donderdag bij bestelling van een pizza in het restaurant en kan niet worden gecombineerd met andere acties. 

Happy Italy Nieuwegein is dinsdag t/m vrijdag geopend van 16:00 tot 22:00 uur en zaterdag en zondag van 12:00 tot 22:00 uur. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op
happyitaly.nl/locaties/nieuwegein.

Happy Italy
Arsenaaldok 5
3433KK Nieuwegein
T: 030-2080818
I: www.happyitaly.nl/locaties/nieuwegein

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Afbeelding
Tot vier jaar cel geëist tegen vermeende drugsdealers en brandstichters Nieuws 19 uur geleden
• De ooievaars op het nest in Park Oudegein.
De lente komt eraan: twee ooievaars op het nest in Park Oudegein Nieuws 28 feb, 15:56
• Twee op de drie samengestelde gezinnen vallen binnen enkele jaren weer uit elkaar.
(Stief)ouders opgelet: nieuw initiatief voor samengestelde gezinnen van start in Nieuwegein Nieuws 28 feb, 15:21
• De toekomstige opvanglocatie voor vluchtelingen aan de Newtonbaan in Nieuwegein.
VVD: toekomstig azc in Nieuwegein moet opvang bieden aan LHBTIQ+'ers Nieuws 28 feb, 14:37
Afbeelding
Politie Nieuwegein zoekt eigenaar van gestolen gouden ketting Nieuws 28 feb, 10:24
• Op een pleintje aan de Ringwade trof de politie het afgestoken vuurwerk aan.
Grote hoeveelheid vuurwerk afgestoken naast gevangenis in Nieuwegein 112 28 feb, 09:20
• Boekenweek 2024 in De tweede verdieping.
Boekenweek in De tweede verdieping: alles over familie Nieuws 27 feb, 12:44
• Anesthesioloog Harold Nijhuis laat de nieuwe neurostimulator zien op de plaats waar deze geïmplanteerd wordt bij het bekken.
St. Antonius Ziekenhuis plaatst nieuwste neurostimulator: 'Langer vrij van pijn' Nieuws 26 feb, 14:48