Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Wordt Nieuwegein host van de Hasbro Spelen? De stad neemt het op tegen vier andere plaatsen

Nieuws 959 keer gelezen

NIEUWEGEIN • Inwoners van Nieuwegein worden vanaf vandaag door Hasbro opgeroepen om te stemmen op hun woonplaats als gaststad van de Hasbro Spelen. De stad behoort namelijk tot de laatste vijf plaatsen die nog kans maken om host te worden van de Hasbro Spelen. De Hasbro Spelen worden georganiseerd ter ere van de 100e verjaardag van het bekende speelgoed- en spellenmerk en staan volledig in het teken van samenzijn en plezier maken voor iedereen.

“De Hasbro Spelen worden de ideale gelegenheid voor iedereen om samen te komen en plezier te maken met de merken van Hasbro. Of je nu fan bent van Peppa Pig, Monopoly, Nerf, Transformers, Play-Doh of My Little Pony; het evenement belooft voor ieder wat wils”, staat in een persbericht. In overleg met de winnende stad zal het evenement plaatsvinden tijdens een nog nader te bepalen weekend in september of oktober.

De inwoners van de vijf plaatsen die nog kans maken om host te worden van de Hasbro Spelen, hebben via een stemming een belangrijke rol in de verkiezingen. Nieuwegein neemt het hierbij op tegen Almere, Arnhem, Dordrecht en Laren. Maar ook inwoners uit de rest van Nederland mogen stemmen en zo hun bijdrage leveren. Hasbro vraagt iedereen na te denken over welke plaats zij het meest inclusief en gastvrij vinden en te stemmen op hun favoriet.

Stemmen
Vanaf vandaag kan heel Nederland stemmen op hun favoriete stad via de website. De stemronde start vandaag en eindigt op 22 juli. De winnaar wordt op 7 augustus 2023 bekend gemaakt. Door te stemmen kun je niet alleen de Hasbro Spelen naar jouw favoriete stad halen, maar maak je ook nog eens kans op 1 van de 5 Hasbro-pakketten met speelgoed en spellen van Play-Doh, Monopoly, Peppa Pig, My Little Pony en Transformers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Autobrand op A2 tussen knooppunt Ouderijn en Nieuwegein met korte video 1 okt., 19:03
Afbeelding
Donij van Doorn zingt in de Partner Nieuws 1 okt., 16:37
Afbeelding
Recreatieve Activering-coördinator Sarah Hockers: 'Echt in elke wijk zijn er leuke dagactiviteiten' Nieuws 30 sep., 12:00
Afbeelding
Bouwgein krijgt geld van school voor buitenspeelkeuken Nieuws 30 sep., 10:18
Afbeelding
Twee geparkeerde auto's compleet uitgebrand 112 30 sep., 08:43
Afbeelding
Dodelijk ongeval bij City Plaza, verdachte aangehouden UPDATE 29 sep., 14:27
Afbeelding
UMC Utrecht en NU'91 geschokt na schietpartij Erasmus MC Nieuws 29 sep., 12:56
Afbeelding
Schaapskudde Nieuwegein getroffen door Blauwtong: ''Eentje vond ik dood aan in de weide'' Nieuws 29 sep., 10:25