Fiets-rommelroute Batau-Noord.
Fiets-rommelroute Batau-Noord. Foto: Ricardo Smit

Meer dan 140 huizen doen mee aan ‘rommelroute’ in Nieuwegeinse wijk

Nieuws 1.101 keer gelezen

NIEUWEGEIN • De vijfde editie van de ‘Fiets-Rommmelroute’ in Batau-Noord komt eraan. Bezoekers kunnen op zondag 11 juni bij meer dan 140 adressen in de wijk langsgaan om tweedehands- en zelfgemaakte spullen te kopen. De rommelroute is van 11.00 tot 16.00 uur in de hele wijk. 

“Als organisatie fietsen we een aantal keren een rondje door de wijk om deelnemers te ontmoeten. Ook wijkwethouder Guido Bamberg en wijkcoördinator Ron Belonje zullen met ons meefietsen. We hopen dat het net zo gezellig zal zijn in de wijk als tijdens de voorgaande rommelroutes,” aldus de organisatoren van het evenement.

Vanaf 5 juni zullen de grote spandoeken bij de invalswegen van Batau-Noord er geen twijfel over laten bestaan dat er deze week een rommelroute is in de wijk. Een impressie van de aangeboden spullen is nu al te vinden op de Facebookpagina ‘Fiets-Rommelroute Batau-Noord’, waar bewoners een foto kunnen plaatsen van hun koopwaar.  

Bezoekers kunnen de deelnemende adressen vinden via de digitale en papieren plattegrond. De digitale plattegrond is via een QR-code te vinden. De papieren plattegrond ligt bij Bruna Muntplein. Tijdens de rommelroute zelf zijn ook nog plattegronden verkrijgbaar bij de organisatie, of via rommelroutebatau-noord@outlook.com. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Autobrand op A2 tussen knooppunt Ouderijn en Nieuwegein met korte video 1 okt., 19:03
Afbeelding
Donij van Doorn zingt in de Partner Nieuws 1 okt., 16:37
Afbeelding
Recreatieve Activering-coördinator Sarah Hockers: 'Echt in elke wijk zijn er leuke dagactiviteiten' Nieuws 30 sep., 12:00
Afbeelding
Bouwgein krijgt geld van school voor buitenspeelkeuken Nieuws 30 sep., 10:18
Afbeelding
Twee geparkeerde auto's compleet uitgebrand 112 30 sep., 08:43
Afbeelding
Dodelijk ongeval bij City Plaza, verdachte aangehouden UPDATE 29 sep., 14:27
Afbeelding
UMC Utrecht en NU'91 geschokt na schietpartij Erasmus MC Nieuws 29 sep., 12:56
Afbeelding
Schaapskudde Nieuwegein getroffen door Blauwtong: ''Eentje vond ik dood aan in de weide'' Nieuws 29 sep., 10:25