• Geinbeat 2019.
• Geinbeat 2019. Foto: Maarten Janmaat

Nieuwegeins festival ‘Geinbeat’ gaat dit jaar door op een nieuwe locatie

Nieuws 1.260 keer gelezen

NIEUWEGEIN • Na de periode van beperkingen door de coronapandemie, vindt op zaterdag 24 juni de langverwachte eerste editie van Geinbeat Festival plaats. Dit jaar verrast het festival met een nieuwe locatie: het terrein van de Rugby Club Nieuwegein op sportpark Galecop. Deze verandering benadrukt de vernieuwende koers die Geinbeat in 2018 is ingeslagen met de samenwerking met AkoestiCafé.

Het festival wil muziek, kunst en beweging met elkaar verbinden en een dag zijn voor alle inwoners van Nieuwegein. Naast het muzikale programma op het hoofdpodium en in de AkoestiCafé-tent, zijn er diverse activiteiten rondom sport en beweging in samenwerking met SportID en de verenigingen van het sportpark.

Op het festivalterrein staat bovendien een kunstinstallatie die niet alleen bewonderd, maar ook beleefd kan worden. Tussen de optredens op de podia door zijn er pop-up optredens op het veld. Daarnaast is er volop eten en drinken verkrijgbaar.

Line-up
“Het muzikale programma van Geinbeat Festival is uiterst divers en biedt voor elk wat wils”, zo staat in een persbericht. “Van de muzikale tijdreis van The Glamrocks tot de festivalkrakers van Personal Trainer, van de pure muziek van singer-songwriters Lotte Walda en James Walker tot de gruizige indie pop-rock van Mood Bored. Daarnaast kun je genieten van de relaxte klanken van Liam Pek en The Vices, meegaan op de rockvibes van Rhinorino en Subterranean Street Society, en nog veel meer.”

Kaarten
Het volledige programma is te vinden op de website www.geinbeat.nl, waar ook kaartjes voor het festival verkrijgbaar zijn. Een ticket voor Geinbeat Festival kost slechts 6,50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Autobrand op A2 tussen knooppunt Ouderijn en Nieuwegein met korte video 1 okt., 19:03
Afbeelding
Donij van Doorn zingt in de Partner Nieuws 1 okt., 16:37
Afbeelding
Recreatieve Activering-coördinator Sarah Hockers: 'Echt in elke wijk zijn er leuke dagactiviteiten' Nieuws 30 sep., 12:00
Afbeelding
Bouwgein krijgt geld van school voor buitenspeelkeuken Nieuws 30 sep., 10:18
Afbeelding
Twee geparkeerde auto's compleet uitgebrand 112 30 sep., 08:43
Afbeelding
Dodelijk ongeval bij City Plaza, verdachte aangehouden UPDATE 29 sep., 14:27
Afbeelding
UMC Utrecht en NU'91 geschokt na schietpartij Erasmus MC Nieuws 29 sep., 12:56
Afbeelding
Schaapskudde Nieuwegein getroffen door Blauwtong: ''Eentje vond ik dood aan in de weide'' Nieuws 29 sep., 10:25