• Openingsrit van Motorclub Nieuwegein in 2022.
• Openingsrit van Motorclub Nieuwegein in 2022. Foto: Nico Van Ganzewinkel

Motorclub Nieuwegein organiseert sponsorrit van 170 kilometer voor KNRM

Sport 1.482 keer gelezen

NIEUWEGEIN • Motorclub Nieuwegein (MCN) organiseert op 4 juni een sponsorrit van 170 kilometer voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). “Deze organisatie draait alleen op donateurs en vrijwillige bijdragen en krijgt geen subsidie”, aldus voorzitter van MCN Rinus De Jager.

De rit is tevens een mogelijkheid voor belangstellenden om kennis te maken met de club. De tocht gaat naar Noordwijk waar, zo mogelijk, een bezoek aan het reddingsstation wordt gebracht.

Route
Het vertrek is vanaf de McDonald’s aan de Ravenswade 1 in Nieuwegein. Daar wordt vanaf 09.00 uur verzameld. Het vertrek is vervolgens om 09.30 uur.

De rit gaat over een stukje snelweg richting Woerdense Verlaat. Bij Café de Klinker in Noorden kan koffie gedronken worden. Daarna rijdt men langs de Kromme Mijdrecht en dan naar Nieuwveen. Vervolgens gaan de motorrijders langs de Drecht via Leimuiden naar Langevelderslag (Noordwijk) voor de lunch.

Langs Noordwijkerhout gaan ze naar Huigsloot, om via een stukje Rijpwetering naar Woubrugge te rijden. Bij Korteraar rijden ze over de Hoge Dijk en in Bodegraven is gelegenheid voor een drankje. De laatste stukjes lopen via Nieuwebrug, Oudewater, Montfoort en IJsselstein terug naar Nieuwegein.

Informatie
Wil je vooraf de route van deze tocht ontvangen voor je navigatie, stuur dan een e-mail naar mcn.petervandervoorn@hotmail.com. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met via telefoonnummer 06 51516894.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Autobrand op A2 tussen knooppunt Ouderijn en Nieuwegein met korte video 1 okt., 19:03
Afbeelding
Donij van Doorn zingt in de Partner Nieuws 1 okt., 16:37
Afbeelding
Recreatieve Activering-coördinator Sarah Hockers: 'Echt in elke wijk zijn er leuke dagactiviteiten' Nieuws 30 sep., 12:00
Afbeelding
Bouwgein krijgt geld van school voor buitenspeelkeuken Nieuws 30 sep., 10:18
Afbeelding
Twee geparkeerde auto's compleet uitgebrand 112 30 sep., 08:43
Afbeelding
Dodelijk ongeval bij City Plaza, verdachte aangehouden UPDATE 29 sep., 14:27
Afbeelding
UMC Utrecht en NU'91 geschokt na schietpartij Erasmus MC Nieuws 29 sep., 12:56
Afbeelding
Schaapskudde Nieuwegein getroffen door Blauwtong: ''Eentje vond ik dood aan in de weide'' Nieuws 29 sep., 10:25