<p>De politie tast nog altijd in het duister wie in augustus een explosief tot ontploffing bracht bij fruithandel Lukassen &amp; Zn in Nieuwegein.</p>

De politie tast nog altijd in het duister wie in augustus een explosief tot ontploffing bracht bij fruithandel Lukassen & Zn in Nieuwegein.

Foto: stockfoto (123RF.com)

Politie tast in het duister over explosie fruithandel Lukassen & Zn

  •   keer gelezen   112

NIEUWEGEIN • De politie tast nog altijd in het duister wie in augustus een explosief tot ontploffing bracht bij fruithandel Lukassen & Zn in Nieuwegein. Er kwamen tot nu toe vier tips binnen, maar die hebben niets opgeleverd. Dat schrijft RTV Utrecht.


Ook zijn er geen verdachten in beeld, is er niks duidelijk over een mogelijk motief en is er vooralsnog geen verband gebleken met eerdere vergeldingen, laat de politie in een reactie weten. Mogelijk levert forensisch onderzoek nog iets op.

In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 augustus ging een brandbom af voor de deur van het pand op bedrijventerrein Laagraven. Niemand raakte gewond, wel was er veel materiële schade.

Na de explosie vluchtte de bommenlegger te voet richting de Laagravenseweg. Het is nog onduidelijk of hij alleen handelde, of dat hij mogelijk handlangers bij zich had, zoals iemand die een vluchtauto bestuurde.

Bron: RTV Utrecht

Julia Koster
Redactiecoördinator De Molenkruier
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier