<p>De vrijwilligersprijs werd aan Anouk (links) uitgereikt door voorzitter Frans Schults en zijn dochter Fenne.</p>

De vrijwilligersprijs werd aan Anouk (links) uitgereikt door voorzitter Frans Schults en zijn dochter Fenne.

(Foto: Aangeleverd)

Anouk Valkenburg krijgt vrijwilligersprijs tijdens jubileum vrouwenvoetbal bij VSV Vreeswijk

  •   keer gelezen   Sport

NIEUWEGEIN •  Anouk Valkenburg-van der Kaaij is verkozen tot clubvrijwilliger van het jaar bij VSV Vreeswijk. Deze eretitel levert haar de ‘Thea van der Kaaij Vrijwilligersprijs 2021’ op. De prijs, die de naam draagt van haar moeder, werd tijdens het 50-jarig jubileum van het vrouwenvoetbal bij de club uitgereikt door voorzitter Frans Schultz en Anouks dochter Fenne.


Anouk was van het begin af aan betrokken bij de opzet en uitrol van het nieuwe jeugdbeleid van de voetbalclub. “Mede door haar inzet en enthousiasme is het een succes”, aldus het bestuur van VSV Vreeswijk. “Op het voetbalveld tussen de kinderen is ze helemaal in haar element”.

Blauw-wit-gezin
Het is volgens de club uniek hoe Anouk alle namen van de kinderen (en hun ouders) uit haar hoofd weet. Haar eigen kinderen voetballen ook bij VSV Vreeswijk en dragen als vrijwilliger ook hun steentje bij. “Een op en top blauw-wit-gezin dus”, zegt het bestuur van de voetbalclub.

De Nieuwegeinse club is erg blij met Anouk: “Moeten de materialen geteld worden of is er een overleg met de jeugdcommissie, dan is Anouk is erbij. Ze is altijd vrolijk en oprecht en doet dingen met de beste intenties. Anouk slaat geen training over en gelast bij voorkeur ook geen training af, ook al stormt het met windkracht 10 of is de gevoelstemperatuur -10”.  

Onmisbaar
“Ook bij VR30+ is Anouk een positieve, altijd aanwezige aanvoerder en teammanager”, gaat het bestuur verder. “Altijd moedigt ze het team aan om te komen trainen en neemt ze het voortouw om een goede training aan de dames voor te schotelen. In het veld is ze onmisbaar. Ze doet nog vaak mee bij Dames 2 en maakt regelmatig doelpunten”.

Anouk heeft de vrijwilligersprijs volgens het bestuur van VSV Vreeswijk dan ook meer dan verdiend.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier