<p>De romantische en fantasievolle film &lsquo;Le Fabuleux Destin d&rsquo;Am&eacute;lie Poulain&rsquo; is voor het eerst in Nederland als musical te zien, m&eacute;t de bekende filmmuziek van Yann Tiersen. </p>

De romantische en fantasievolle film ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’ is voor het eerst in Nederland als musical te zien, mét de bekende filmmuziek van Yann Tiersen.

(Foto: Annemieke van der Togt & Jack Waas)
met video

Deze voorstellingen zijn binnenkort te zien in DE KOM

  •   keer gelezen

NIEUWEGEGEIN • Muziek, wetenschap en musical: er is weer voor ieder wat wils in DE KOM de komende tijd. Bekijk hier welke voorstellingen er te zien zijn.


Intieme muziekvoorstelling van opgeladen Ronnie Flex

Rapper, zanger en producer Ronnie Flex betaalde de prijs voor zijn grote succes met een depressie en een cannabisverslaving. Maar dan komt het coronavirus en staat het artiestenbestaan even stil: tijd voor familie en muziek. Opgeladen en met een hoop nieuwe muziek begint hij aan een volgend theateravontuur met deze intieme muziekvoorstelling. 

De voorstelling is te zien op zaterdag 9 oktober. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van DE KOM.


Marjolijn Touw en Frans Mulder gaan Samen Solo

In ‘Samen Solo’ brengen Touw en Mulder de hoogtepunten van twee voorstellingen bij elkaar. Het zijn verhalen over twee levens die bijzonder veel raakvlakken hebben. Marjolijn vertelt, met als leidraad haar vele musicalrollen, haar levensverhaal. Frans blikt openhartig terug (en vooruit) op een leven lang theater.

De voorstelling is te zien op zaterdag 9 oktober. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van DE KOM.

Mad Science brengt wetenschappelijk knalfeest in DE KOM (5+)

Zijn de professoren van Mad Science helemaal gek geworden? Het ziet er wel naar uit. Tijdens de energieke voorstelling ‘Het grote Mad Science Theaterfeest’ worden bezoekers getrakteerd op het leukste en meest spectaculaire uit de wetenschap om zo de formule voor het coolste feest te vinden. Of het een knalfeest wordt? Knallen doet het sowieso! Voorafgaand aan de voorstelling is de workshop ‘Bloemschikkologische proeftuintjes maken’.

De voorstelling is te zien op zondag 10 oktober. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van DE KOM.


Verhaal van dromerige Amélie in het theater als musical

De romantische en fantasievolle film ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’ is voor het eerst in Nederland als musical te zien, mét de bekende filmmuziek van Yann Tiersen. De dromerige Amélie leidt een teruggetrokken leventje als serveerster in het mooie Montmartre in Parijs. Ze probeert liefde en vrolijkheid te brengen in het leven van anderen. Maar op een dag wordt ze zelf verliefd en moet ze haar verlegenheid overwinnen. 

De voorstelling is te zien op woensdag 13 en donderdag 14 oktober. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van DE KOM.


Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman in de ‘Pannekoekencaravan’

Ruim tien jaar geleden zagen Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geen brood meer in de journalistiek. Het was tijd om het over een andere boeg te gooien. Ze kochten een pannenkoekencaravan en doopten zichzelf foodtruckondernemer voordat er überhaupt foodtruckondernemers bestonden. Met wisselend, vooral tegenvallend succes trokken zij twee jaar lang stad en land af voordat ze berooid en een illusie armer terugkeerden naar de journalistiek. 

Inmiddels is het verwerkingsproces voltooid, zijn de brandwonden geheeld en maken Gijs en Marcel van hun verhaal een avondvullende voorstelling. De ‘Pannekoekencaravan’ is een poedersuikerzoete theateravond over vriendschap, ambitie en hoop. 

De voorstelling is te zien op woensdag 13 oktober. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van DE KOM.

Julia Koster
Redactiecoördinator De Molenkruier
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten