<p>Rituals en Sam&#39;s mode tekenden onlangs voor een verplaatsing van hun winkels naar grotere locaties binnen het winkelcentrum. </p>

Rituals en Sam's mode tekenden onlangs voor een verplaatsing van hun winkels naar grotere locaties binnen het winkelcentrum.

(Foto: Igor Roelofsen)

Starbucks komt naar Cityplaza, Rituals en Sam’s mode verhuizen naar grotere locaties

  •   keer gelezen

NIEUWEGEIN • Er komt een Starbucks in winkelcentrum Cityplaza. De winkel opent naar verwachting in december haar deuren. Eerder deze maand tekenden Rituals en Sam’s mode voor een verplaatsing van hun winkels naar grotere locaties binnen de passage. 


Wereldhave - de eigenaar van winkelcentrum Cityplaza - spreekt enthousiast over de nieuwe samenwerking: “Wij zijn zeer verheugd over de komst van Starbucks in Nieuwegein. Deze formule sluit naadloos aan op de behoeften van onze doelgroep. Bovendien is het een sterke toevoeging aan de food-and-beverage-functie van het winkelcentrum”, aldus Doris Slegtenhorst van Wereldhave. 

Kansrijke locatie

De keuze van Gr8 Nederland - het bedrijf dat de licentie van Starbucks heeft - om zich vestigen in het winkelcentrum bewijst volgens Slegtenhorst de kracht van Cityplaza als binnenstad.  

Gr8 Nederland zegt over de nieuwe samenwerking: “Onze nieuw te openen Starbucks-vestiging ligt in het hart van winkelcentrum Cityplaza. Zo een kansrijke locatie in een kwalitatief goed winkelcentrum zien we niet vaak voorbij komen. We hebben hier dan ook meteen op ingespeeld.”

Julia Koster
Redactiecoördinator De Molenkruier
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten