<p>Actiefoto van de wedstrijd tussen Geinoord en JSV.</p>

Actiefoto van de wedstrijd tussen Geinoord en JSV.

(Foto: Jordi Jupijn)

Geinoord wint derby van JSV met 7-0

  •   keer gelezen   Sport

NIEUWEGEIN • Zelden zal Geinoord een wedstrijd met 7-0 hebben gewonnen. Maar gisteren gebeurde dat dan toch. Op Parkhout werd buurman JSV met die cijfers in de pan gehakt. De wedstrijd werd vanwege de coronamaatregelen zonder publiek gespeeld, maar was wel te volgen via een livestream.


Het was voor de Galecoppers maar goed dat Geinoord verzuimde vaak prima opgezette aanvallen doeltreffend af te ronden, anders zou JSV met dubbele cijfers zijn verslagen.

Rick van Stijn
Alleen halverwege de tweede helft moest de Geinoord-doelman Rick van Stijn een paar keer in actie komen. Voor het overige kreeg de keeper, die vroeger nog voor JSV uitkwam, weinig of niets te doen.

De 23-jarige Rick is bij Geinoord aan zijn tweede seizoen bezig, maar een basisplaats bleek er voor hem steeds niet in te zitten. Totdat Mitchell Temming een paar weken geleden geblesseerd raakte en Rick van Stijn onder de lat zijn kans kreeg.

Ingeburgerd
Hij deed het zo goed, dat hij ook zaterdag tegen JSV een plaatsje onder de lat kreeg. “Ik vond het natuurlijk prachtig dat wij JSV met 7-0 versloegen al vond ik het toch ook wel weer jammer dat mijn oude cluppie er zo ongenadig van langs kreeg. JSV is qua spelers overigens enorm veranderd. Ik ken er bijna niemand meer van. Maar inmiddels ben ik bij Geinoord al weer lekker ingeburgerd. Ik heb het er prima naar mijn zin”.

Thijs Middelkoop

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier